Despre Noi si activitatea noastra

Inca de la inceputul activitatii ne-am orientat atentia catre deservirea clientului.

Inovatiile permanente precum si urmarirea atenta a pietei materialelor izolatoare termic s-au tradus în timp prin deservirea unor clienti puternici.

Faptul ca astazi ramanem inca prima alegere atunci cand clientii nostri au nevoie de soluții materiale si livrari la timp, confirma profesionalismul echipei noastre.

Piata izolatiilor tehnice ramane o piata dinamica, o piata a profesionistilor pentru profesionisti, o piata ce deserveste un important sector economic al Romaniei.

Suntem mandri sa facem parte din ea !

—1993

Incepem activitatea intr-o piata abia deschisa posibilitatilor, cu multe oportunitati; deschidem primele relatii comerciale cu santierele navale precum si cu furnizori interni puternici.

                    1998—

Punem bazele, impreuna cu grupul international DBW, unei fabrici de Vata Minerala Bazaltica in Ploiesti; fabrica este astazi detinuta de grupul Saint Gobain, producand materiale ISOVER, unul dintre partenerii nostri de baza.

—2003

Investim într-o linie performanta de productie Izolatii Termice pentru Tevi si Conducte, avand la momentul respectiv, un parteneriat puternic cu fosta fabrica de produse din Vata Minerala Bazaltica, IZOMAT – NOBASIL Slovakia, astazi parte a grupului Knauf Insulation.

                    2011—

Punem bazele productiei de Izolatii Termice pentru Tevi si Conducte din Polistiren Extrudat si Poliuretan Rigid.

—2012

Cream linia completa de produse de Izolatii pentru Tevi si conducte si o denumim ROBAlan, brand pe care il înregistram în tot acest timp.

                    

In prezent avem parteneriate solide cu unii dintre cei mai puternici furnizori din domeniu, o colaborare stransa cu grupul FIBRAN Grecia si relatii comerciale si de incredere cu majoritatea aplicatorilor din domeniu.